OUTLET MOTO

SI! FEM ENVIAMENTS A:

  
  Outlet Moto » AVIS LEGAL El meu compte  |  Veure la Cistella  |  Realitza la Comanda   
Categories
CASCOS
JAQUETES
GUANTS
BOTES
CALÇAT ESPORTIU
MONOS
PANTALONS
CROSS / ENDURO / TRIAL
PROTECCIONS
ROBA TÈRMICA
SOBRE CAMES
IMPERMEABLES
INFANTIL
SPORT WEAR
MERCHANDISING MOTOGP
GORRES
ANTIRROBATORIS
BOSSES / MOTXILLES
ALFORGES
BAGUL
SPRAYS
FUNDES
PANTALLES DE CASC
RECANVIS DE CASC
OLI
INTERCOMUNICADORS
GPS
ACCESSORIS
PUIG
FABRICANTS
AVIS LEGAL

Titularitat

D'acord amb el que estableix l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, donem informació del titular de la pàgina web:

Titular: Sofer ACCESSORIS, S.L. ( "OUTLET MOTO")
Direcció: Pallars 65 08018 BARCELONA (Spain)
Correu electrònic: info@outletmoto.com
Telèfon: (+34) 93 502 51 44
CIF: B-63911325
Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, al tom 37.874, foli 0189, full núm. 316.389, província B, inscripció 1ª

Els drets de propietat intel·lectual i industrial de la web i, també, el codi font, el disseny, l'estructura de navegació, les bases de dades i els diferents elements que apareixen són titularitat exclusiva de OUTLET MOTO, a qui correspon l'exercici exclusiu els drets d'explotació d'aquests elements en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació.

Simplement amb l'ús de la pàgina web l'usuari accepta els termes i condicions que s'estableixen en aquest Avís Legal. OUTLET MOTO, es reserva el dret a modificar els termes aquí establerts en qualsevol moment. Així mateix, l'ús de la pàgina web per part de l'usuari constitueix l'acceptació de l'Avís Legal en la redacció modificada.

Pel que fa a les ressenyes de servits de tercers que puguin aparèixer a la web, OUTLET MOTO, reconeix a favor dels seus titulars els drets de propietat industrial i intel·lectual, i el fet que s'esmentin o apareguin a la web no implica existència de drets sobre les ressenyes.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seva revenda i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Queda prohibida la reproducció en qualsevol tipus de mitjà, la transmissió a tercers o el plagi de tot o part del contingut de la pàgina. Es prohibeix estrictament modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o usar la totalitat o part del contingut d'aquest lloc web per a propòsits públics o comercials, incloent el text, les imatges, l'àudio o el vídeo, sense l'autorització escrita de OUTLET MOTO l'autorització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seva revenda i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

OUTLET MOTO, es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar informació continguda a la web, així com la configuració, les prestacions o les condicions d'accés i ús, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís.

OUTLET MOTO, no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al web, ni assumeix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades que es produeixin durant la connexió a Internet.

OUTLET MOTO, tampoc garanteix l'absència de virus ni d'altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic, pel que exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin produir-se en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

La prestació del servei del lloc web i dels altres serveis té en principi una durada indefinida. No obstant això, OUTLET MOTO, està autoritzada per a donar per acabada o suspendre la prestació del servei en qualsevol moment. Es prohibeix estrictament modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o usar la totalitat o part del contingut d'aquest lloc web per a propòsits públics o comercials, incloent el text, les imatges, l'àudio o el vídeo, si l'autorització escrita de OUTLET MOTO .

Qualsevol usuari o tercer que vulgui incloure dins de la seva pàgina web qualsevol tipus d'enllaç que connecti amb la pàgina web oa les pàgines que el componen, o condueixi, ho ha de notificar prèviament a OUTLET MOTO, per obtenir l'autorització corresponent.

Per evitar qualsevol tipus de dubte, el fet que en accedir a una pàgina determinada consti un frame o << marc >> a la part superior del qual aparegui el nom o logotip de OUTLET MOTO, no implica en cap cas que sigui la propietària o titular d'aquestes pàgines web, sinó que els propietaris i els titulars de les pàgines web són els que apareixen identificats com a tals, especialment en la informació legal.
IDIOMES
PRODUCTE DESTACAT
CASC MODULAR LS2 FF370 THUNDER + PANTALLA
CASC MODULAR LS2 FF370 THUNDER + PANTALLA
79€
Seguir a Outlet Moto en Facebook Seguir a Outlet Moto en Instagram Seguir a Outlet Moto en Twitter Seguir a Outlet Moto en Tik Tok
100% Seguro
PayPal Logo
Canviar a vista mòbil més
MOBILE
WEB

AVÍS LEGAL | CONDICIONES GENERALS DE CONTRATACIÓ | POLÍTICA DE PRIVACITAT (RGDP - LOPD) | COOKIES | CONTACTE

Copyright © 2005-2022