Versió: CLÀSSICA

RGDP - LOPD

Informació sobre protecció de dades

Denominació social, Identitat: Sofer ACCESSORIS, S.L. ( "OUTLET MOTO")
Dir. Postal: Pallars 65 08018 BARCELONA (Spain)
Tel: (+34) 93 502 51 44
E-mail: info@outletmoto.com

Finalitat

Per a què fem servir les dades?
La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals en Outlet Moto; això inclou qualsevol dada personal recollit a través de la nostra pàgina web www.outletmoto.com, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.
Outlet Moto recull les dades personals amb les finalitats a continuació indicades: Quant de temps custodiem les teves dades?
En cas de comprar algun producte, les dades seran tractades mentre durin les tasques administratives relacionades amb la teva compra i, un cop concloses aquestes tasques, pel temps de necessari per respondre davant de possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum .
En relació a les dades laborals aquests seran tractats mentre duri aquesta relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el supòsit de realitzar alguna entrevista per una vacant laboral, les seves dades personals seran arxivats per un període d'un any, després dels quals, de no haver estat seleccionat, s 'esborraran dels nostres sistemes.
En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te dels nostres productes o serveis o que tractem aquestes dades en base a l'interès legítim anunciat, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En qualsevol cas pots exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

legitimització

Les dades dels clients seran tractades per Outlet Moto, així com aquells relacionats amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual.
Únicament tractarem les teves dades amb fins promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per a això o si has adquirit algun producte d'Outlet Moto. Sempre tindràs l'opció de revocar el teu consentiment per al tractament de les teves dades amb aquestes finalitats.

Destinataris

Cessions de dades a tercers.
Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, llevat que hi hagi una llei que obligui a Outlet Moto a aquest cessió de dades.

Categoria de dades tractades

Tipologia de dades tractades: Per a la prestació del servei i la remissió d'ofertes promocionals, únicament tractarem aquestes dades teus:

Drets

Tens dret a: