OUTLET MOTO

SI! FEM ENVIAMENTS A:

  
  Outlet Moto » RGDP - LOPD El meu compte  |  Veure la Cistella  |  Realitza la Comanda   
Categories
CASCOS
JAQUETES
GUANTS
BOTES
CALÇAT ESPORTIU
MONOS
PANTALONS
CROSS / ENDURO / TRIAL
PROTECCIONS
ROBA TÈRMICA
SOBRE CAMES
IMPERMEABLES
INFANTIL
SPORT WEAR
MERCHANDISING MOTOGP
GORRES
ANTIRROBATORIS
BOSSES / MOTXILLES
ALFORGES
BAGUL
SPRAYS
FUNDES
PANTALLES DE CASC
RECANVIS DE CASC
OLI
INTERCOMUNICADORS
GPS
ACCESSORIS
PUIG
FABRICANTS
RGDP - LOPD

Informació sobre protecció de dades

Denominació social, Identitat: Sofer ACCESSORIS, S.L. ( "OUTLET MOTO")
Dir. Postal: Pallars 65 08018 BARCELONA (Spain)
Tel: (+34) 93 502 51 44
E-mail: info@outletmoto.com

Finalitat

Per a què fem servir les dades?
La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals en Outlet Moto; això inclou qualsevol dada personal recollit a través de la nostra pàgina web www.outletmoto.com, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.
Outlet Moto recull les dades personals amb les finalitats a continuació indicades:
 • Formulari de contacte del web: les dades personals recollides mitjançant aquest formulari seran utilitzades per informar sobre els serveis que ens hagin sol·licitat.
 • Compres en línia: en el cas que compris algun dels nostres productes, les teves dades personals seran utilitzades per a la gestió administrativa relacionada amb el producte adquirit. Això implica des de la facturació del producte fins al lliurament de les teves dades a les empreses de transport contractades per Outlet Moto per realitzar els lliuraments en el lloc que ens hagis indicat.
  Així com les empreses que recopilen opinions sobre el procés de compra
  En el cas de les dades lliurades a través del procés de compra, Outlet Moto podrà utilitzar-los per informar-te dels nostres productes o serveis, en base al nostre interès legítim.
 • Xarxes socials: qualsevol dada que ens facilitis o que puguis compartir a través de les Xarxes socials en què Outlet Moto té compte actiu, seran tractades d'acord a les polítiques de privacitat de cada Xarxa social. Et recomanem que les llegeixis i que les revisis periòdicament abans d'interaccionar amb Outlet Moto a través de les esmentades Xarxes socials.
 • Dades de candidats: en el cas de realitzar entrevistes de treball a les nostres oficines, les seves dades seran utilitzades per cobrir possibles vacants laborals a la nostra companyia. En el supòsit de ser contractat per la nostra companyia, les seves dades personals seran exclusivament utilitzades per gestionar la relació laboral amb Outlet Moto.
Quant de temps custodiem les teves dades?
En cas de comprar algun producte, les dades seran tractades mentre durin les tasques administratives relacionades amb la teva compra i, un cop concloses aquestes tasques, pel temps de necessari per respondre davant de possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum .
En relació a les dades laborals aquests seran tractats mentre duri aquesta relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el supòsit de realitzar alguna entrevista per una vacant laboral, les seves dades personals seran arxivats per un període d'un any, després dels quals, de no haver estat seleccionat, s 'esborraran dels nostres sistemes.
En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te dels nostres productes o serveis o que tractem aquestes dades en base a l'interès legítim anunciat, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En qualsevol cas pots exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

legitimització

Les dades dels clients seran tractades per Outlet Moto, així com aquells relacionats amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual.
Únicament tractarem les teves dades amb fins promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per a això o si has adquirit algun producte d'Outlet Moto. Sempre tindràs l'opció de revocar el teu consentiment per al tractament de les teves dades amb aquestes finalitats.

Destinataris

Cessions de dades a tercers.
Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, llevat que hi hagi una llei que obligui a Outlet Moto a aquest cessió de dades.

Categoria de dades tractades

Tipologia de dades tractades: Per a la prestació del servei i la remissió d'ofertes promocionals, únicament tractarem aquestes dades teus:
 • Dades identificatives.
 • Dades de contacte (email o telèfon).
 • Dades bancàries.
 • En cap cas recollirem dades sensibles.

Drets

Tens dret a:
 • Accedir a les dades personals.
 • Rectificar les dades personals.
 • Suprimir les dades personals.
 • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
 • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els teus drets.
 • Limitació del tractament.
 • Portabilitat.
IDIOMES
PRODUCTE DESTACAT
JAQUETA ESTIU ALPINESTARS CALABASAS AIR
JAQUETA ESTIU ALPINESTARS CALABASAS AIR
79€
Seguir a Outlet Moto en Facebook Seguir a Outlet Moto en Instagram Seguir a Outlet Moto en Twitter Seguir a Outlet Moto en Tik Tok
100% Seguro
PayPal Logo
Canviar a vista mòbil més
MOBILE
WEB

AVÍS LEGAL | CONDICIONES GENERALS DE CONTRATACIÓ | POLÍTICA DE PRIVACITAT (RGDP - LOPD) | COOKIES | CONTACTE

Copyright © 2005-2022